Spillie, spille, spille.

I dag har jeg stort sett bare spilt... Først var jeg på skolen. Så gikk jeg hjem. Jeg og Miriam var alene hjemme. Vi åt litt, før jeg sykla bort på skolen for å ha spilling på kornett. Når jeg var ferdig, dro jeg og pappa opp på butikken og kjøpte litt... Så dro vi hjem og spiste middag. Etter middag fikk jeg is, som jeg spiste mens jeg såg på tv. Etter isen skrudde jeg på dataen. Etter ca. 1 minutt, ringte det på døra. Jeg spratt opp, men det var bare noen loddselgere. Så satte jeg meg ned igjen. Etter ca. 2 minutt, ringte det på døra IGJEN! Da var det Magnus som kom for å spille bass med meg :)
Jeg er på en måte læreren hans. På en rar måte... Jeg spilte jo også litt bass. Så kom pappa for å hjelpe oss med å lære en sang vi skal spille med bandet vårt når det får begynt. Den lærte han ganske fort, så jeg prøvde det samme, bare på gitar. Jeg har med andre ord bare Spilt, spilt, spilt. Så måtte han dra, og jeg fulgte han et lite stykke. Når jeg kom hjem åt jeg kveldsmat. Nå sitter jeg på dataen, og skal snart logge av. PS: Magnus begyner og bli mye bedre på bass en første gangen han kom til meg og prøvde! Jeg har desverre ingen bilder som passer til dette, men her er et lite bilde jeg fant i farta:
svart hr 003
Jeg har fortsatt svart hår, selv om glansvasken skulle vært borte for lenge siden!!! Det er mange som savner mitt brune hår...

Nå har jeg stort sett fått med alt.

HADE!!!<3<3<3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits